Miben nyertes az MSZP?

 2010.04.19. 15:23

Talán kicsit ellentmondásosnak tűnhet a címbeli kifejezés a szocialisták első fordulós halovány szereplését követően, én mégis találtam több olyan szempontot, melyek alapján az MSZP legyőzte versenytársait a 2010-es választási kampányban.

Nevezetesen, nekik sikerült a legkövetkezetlenebb arculattal megjelenniük, felrúgva minden eddigi koncepciót és egységes pártmegjelenést, olykor egészen a nevetségesség határát súrolva.



Ez nyilván valamelyest összefügg azzal, hogy ők igyekeztek legjobban elrejteni plakátjaikon a párt beazonosításának lehetséges jeleit, így például a logót is. Ez végül olyan jól sikerült, hogy a kis piros szegfű egyszer csak láthatatlanra zsugorodott. És úgy gondolták, lehet más párt szlogenjével is kampányolni...
 

Címkék: választás mszp molnár

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr561934496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szappan 2010.04.19. 21:30:21

Úgy tűnik, már ők sem bíznak a szegfű erejében. De mi a fenét csinálnak a sisakokban??? Biztosan felkészültek egy jó nagy pofára esésre :D

Easy_Performer 2010.04.20. 09:36:18

A Molnáros plakát miatt, úgy tudom perelik is az MSZP-t. Tegnap meg Mesterházy csak annyit reagált az egészre a Dunán, hogy nincs levédve ez a frázis, tehát szabad a vásár... Legközelebb tán narancsot osztanak fehér ing-fekete mellénybe, kemény bakancsba..

Amúgy meg a Miskolci Mszp egy rugby csapatot alapított? Kemény fiúk, azt meg kell hagyni..

siófoki35 2010.05.07. 23:21:45

Miskolci szoci jelölt jelmondata: "Nagy Diósgyőrt építek" Még jó hogy nem a vas és acél országát...
süti beállítások módosítása