Bónuszbrigád

 2010.12.09. 19:25

Van az a kategóriájú plakát, ami annyira rossz, hogy az már tetszik. Az alábbi plakátra ez nem igaz…

Feltételezem, egyfajta teasernek indult a hirdetés, csak aztán annyira sok infó került az anyagra, hogy erre a célra már kevésbé alkalmas, ráadásul gyanítom, hogy folytatás sem lesz és az sem fog soha kiderülni, hogy mit hirdet, még akkor sem, ha felmegyek a honlapra és megnézem mi ez. Maga a szolgáltatás leírása is ugyanolyan érthetetlen, kaotikus, mint a plakáton szereplő kép a szövegekkel.

Szerintem a képen szereplő rendőr-rab kombó ilyen komolytalan megjelenítése olyan típusú figyelemfelkeltés, amit az ember megnéz ugyan, de gyorsan megállapítja, hogy az égvilágon semmi értelme nincs és tovább halad. Esetleg gyanakodni kezd, hogy a képen a kormány egy újabb költségcsökkentő ötletét próbálják népszerűsíteni…mondjuk, hogy a rabok a rendőrökkel együtt szolgálnak és védenek…

Másrészt nem tudom, a készítők belegondoltak-e abba, mennyire lehet bárki számára motiváló az, hogy akár egy rendőrrel, de pláne egy rabbal bármit együtt csináljon, még úgy is, ha az olcsóbb.

Ráadásul abban sem hiszek, hogy az elvetemült plakátelemzőkön kívül bárki feljegyezné, hogy milyen honlapokra kell otthon interneten rákeresni, pláne, hogy szerencsétlen járókelő számára az sem derül ki, hogy milyen témához kösse azt a honlapcímet, amire majd otthon emlékeznie kellene…


 

Címkék: együtt olcsóbb bonuszbrigad

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr682505072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása