Vesszük az ADást!

 2009.10.08. 17:12

Ezúton szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a Másfeledik Magyar Reklámblogger Találkozó programját, melyre 2009. október 15-én, Debrecenben, a Modemben kerül sor.

Ha már reklámplakát, nézzük meg egy kicsit közelebbről, grafteresen!

Ahogy az a cím vicces megfogalmazásából és a szlogenből is kiderül, a blogok műfajához illően egy könnyed hangvételű programról van szó. Ez lényegében az egész plakát hangulatából lejön.

A szöveget első pillantásra egy picit töménynek érzem, de ahogy például a fesztiválok esetében is megszokhattuk, itt is szó esik a résztvevőkről és a kapcsolódó kulturális programról, így a mennyiség tulajdonképpen indokolt.

A szöveg kapcsán számomra nagyon szimpatikus, hogy emelkedő sorokat alkalmaztak a készítők, hiszen ez egyértelműen a lendületet, energizáltságot, egy feltörekvő kezdeményezést, feltörekvő műfaji stílust szimbolizál. Ezt tovább fokozza a szövegtömbök jobbrahelyezése is, továbbá a jobbtendenciás betűk (egyes betűelemek jobbradőlése), mely egyben nyitottságot, jövőbetekintést is tükröz.

A betűtípus esetében kicsit olvashatatlanná válik az írás a megjelenő többlethurkok miatt. De a dolog érdekessége éppen az, hogy az ilyen típusú „cirádásabb” írás (többletvonalak alkalmazása) egyfajta önmegmutatást, önkiemelést, adott esetben promóciót  jelképez, és miután a rendezvény épp a reklámtémáról, bloggerek és blogok bemutatkozásáról szól, nagyon ideillő megoldás.

A színek esetében abszolút találó az összeállítás, a fekete és vörös írás a vízjeles, szépiaszerű háttéren látványos és szép.

Összességében ahogy az várható volt, a plakát ötletes és jól szerkesztett, méltán hirdeti a szakmabeliek találkozóját.

Címkék: reklám modem reklámblogger de ad

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr441436844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.21. 17:53:30

megmondom őszintén, bár dolgoztam,szívesen elmentem volna a találkozóra.több helyen is láttam online ezt a vesszük az adást plakátot, de egyszerűen nem vett rá, hogy elolvassam..
csak most a napiéleten olvasom,hogy volt egy találkozó-basszus mondom ez az...:SS
lemaradtam.
de legközelebb megyek:)
süti beállítások módosítása