Nem plakáton láttam a hirdetést, TV-spot hatott rám annyira sokkolóan, hogy kényszert éreztem arra, hogy megírjam.

A Garnier haj- és arcápolási termékeit, testápolóit már jól ismerhetjük. Most azonban egy olyan termékcsaláddal áltak elő, ami eddig nem keltette fel más cégek esetében a figyelmem, most viszont elgondolkoztam az értelmén.

A termék leírása a következő: „Az első Mineral dezodor szabadalmazott aktív ásványi anyaggal gazdagítva, hogy a pórusok eltömítése nélkül fokozza az izzadtságszag elleni hatékonyságot.” Mindezt 48 órás izzadásgátló hatással!

Nyilvánvalóan nem az ásványi anyagokon akadtam fenn, bár őszintén szólva a vegyi termékek mellett, már ez is meglepő, sokkal inkább a 48 óra tett rám mély benyomást. Elgondolkoztam, vajon meddig lehet elmenni a reklámiparban az egymás termékeinek „überelése” tekintetében. Fontos, hogy mindig elő tudjunk állni valami újjal (lásd. Sensitive, aloe verás, fekete ruhához használható vagy ezüst tartalmú, stb.), valami olyannal, ami felülmúlja a piacon lévő hasonló típusú termékeket. De szerintem ugyanolyan fontos, hogy mindez olyan pluszt adjon a fogyasztó számára, ami reális értékkel rendelkezik.

Most őszintén, mi értelme van egy 48 órán át ható izzadásgátlónak? Szerintem alapvető higiéniai kérdés, hogy az ember naponta legalább egyszer tisztálkodjon, hiszen ha valaki 2 napig nem fürdik, nehezen talál olyan dezodort, ami elfedi a különböző testszagokat, pláne meleg, nyári napokon.

Utánanéztem lehet-e a hülyeséget tovább fokozni, és igen! Létezik olyan termék, amely 72 órás frisseséget biztosít használójának. Ezek után kíváncsian várom, mikor dobják piacra az 1 hétig hatásos dezodorokat.
 

Címkék: óra dezodor 48 garnier izzadásgátló mineral

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr1001084090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eurOP · http://www.eupalyazat.blog.hu 2009.04.24. 15:52:03

szerintem meg egyszerűen mosakodni kellene!, mert annál nincs nagyobb gáz, ha valaki nem fürdik, de még jól rá is "szagosít"..

nulacka 2009.04.24. 15:59:51

Valószínű azért a fürdőkád gyártókat nem fogja csődbe vinni az illatszerfejlesztők hülyesége. Remélhetően az embereknek van annyi józan esze és igényszintje, hogy a vizet részesítsék előnyben.

roadwarrior · http://thefibonacciproject.com 2009.04.24. 16:08:06

bizonyos, hogy ezt azoknak tervezték akik annyit izzadnak 1 nap alatt mint más 2-3 nap alatt. :)

Szappan 2009.04.24. 16:16:16

hosszantartó sziszegős s(S)zappan :)

bódi 2009.04.24. 16:48:23

Ne fürgggyéé le!!! :)

microblogt 2009.04.25. 01:19:34

bizonyara nem ertek a raklamiparhoz, de felteszem a gyarto arra az osi kapcsolatra epit, melyet az ember a matematikaval apol. ha 48 oraig mukodik hatekonyan- akkor 12 ora alatt (amig melobol hazaersz) 4x annyira nem izzadom foltosra a blezeremet.....

csintalanka 2009.04.27. 11:50:33

Kérlek szépen, a talányra a megfejtés azt, hogy ezt a franciáknak készítették! Közismert, hogy nem szeretnek fürdeni túl gyakran, sőt aki minden este fürdik, azt megszólják, hogy pazarolja a vizet!! Úgyhogy szerintem ez a terméket hatos csomagban viszik haza.
süti beállítások módosítása