El lehet menni!

 2009.12.01. 13:05

Nem kellett sokat várni az ellenzék válaszára az MSZP csökkentő-kampányát illetően. Tették, amit tenni kell.

Az egyébként letisztult, jól kivitelezett MSZP dizájnt lemásolva, szinte már másnap utcára kerültek a kormányzati plakátsorozatba illő hirdetések. Nem is szeretnék sok szót ejteni a kivitelezésről, hiszen mind a betűtípus, mind a színek és az elrendezés megfelel a korábban leírtaknak.

Persze a Bajnai Gordon mögött felsorakozó Gyurcsány - Hunvald – Zuschlag – Hagyó kvartett láttán, azért elég gyorsan felismerhető, hogy ez a plakát nem a csökkentő-kampány, illetve nem a szocialista csökkentő-kampány része. Bár a hangsúly itt is a csökkenésen, a jelenlét csökkentésén van.

A mondandó nyomatékosítása és a könnyebb felismerés érdekében a képen látható személyek elrendezésekor még arra is odafigyeltek, hogy a bilincsek jól láthatóak legyenek.

Persze miután a politikában már régóta bármilyen módszer megengedett, az hogy a FIDESZ tulajdonképpen lemásolta az MSZP plakátjait, már egyáltalán nem meglepő, ugyanakkor hatékony eszköznek bizonyulhat a kormánypárt népszerűsítésre tett kísérlete ellensúlyozására.

Címkék: mszp fidesz csomag stop bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr861566126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szappan 2009.12.01. 13:24:29

lehet, hogy én vagyok túl idealista, de engem kifejezetten dühít ha valaki nem valami mellett, ha nem valami ellen kampányol. ti mit gondoltok erről?

igazi hős 2009.12.01. 14:16:41

Ez hozza a szokásos Fidesz színvonalat, bár a magyar vizsla alá már nem süllyednek (nehéz is lenne). Gondolom a következő helyi théma címlapján is ez lesz (vagy valami hasonló). (Nem mintha számítana, a macska még nem panaszkodott, hogy mit rakunk alá.)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.03. 12:13:05

Amikor Szijjártó bejelentette, hogy minden eddiginél mocskosabb MSZP kampányra lehet számítani, akkor rögtön tudtam, hogy ha már előre így hárítanak, akkor minden eddiginél mocskosabb FIDESZ kampányra lehet számítani.

El is kezdődött, előbb a csúsztatásokkal teli szórólapok a postaládákban, most meg ez.

2009.12.07. 19:45:28

A honlapjukon szívet melengető a flash animációba ágyazott gyengénlátó verzió (ami így pont ugyanannyit érne akkor is, ha az is lenne mögötte egy pdf-verzió helyett)
Egyébként meg ezeknek a fideszes srácoknak legalább öniróniájuk meg humoruk van, csak pármillióan nem értik – nem mintha szerintem bármelyik másik kommunikáció terén annyira remekelne.
süti beállítások módosítása