Ki a Jobbik szavazó?

 2010.10.01. 12:53

Akár Rovarirtó reklámnak is beillene (sőt talán még jobb is lenne) a Jobbik önkormányzati választásokra kibontakozó kampánya.

Alapvetően tetszik az ötlet, ahogy a párt megpróbálja bebizonyítani, hogy tulajdonképpen ki is számít Jobbik-szavazónak. Korábban Vona Gábornak volt már arra vonatkozó becslése, a magyar lakosság mekkora hányada (2/3) tartozik a szavazótáborukba, csak még nem tudnak róla (így a kétharmad is máshová került). Ezt a vonalat viszi tovább a mostani kampány is.

Azt hiszem, azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy az „új logó” egészen rendhagyóra sikerült. Az élősködő szóval kombinálva pedig kellően kemény és radikális ahhoz, hogy kifejezze mondandójukat, ugyanakkor számomra éppen ez teszi kicsit komolytalanná a plakátokon szereplő személyeket.

A szúnyogot látva elsőre az jutott eszembe, hogy nyár közepén valószínűleg minden magyar Jobbik-szavazónak számított volna, hiszen a sok esőzés miatt elszaporodott szúnyogok szinte mindenki életét megnehezítették. Ha akkor jöttek volna elő egy hasonló megoldással, szerintem sokkal népszerűbb lett volna a kezdeményezés. :-)
 

Címkék: választás jobbik szúnyog élősködő

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr112336933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása