Előbarnulási kedvezmény

 2009.07.08. 09:45

Folytatva a napsütéses témákat, íme egy másik utazási iroda ajánlata.

A képen látható hirdetés esetében nem is a kivitelezés fogott meg, hiszen a plakát színeiben jól visszaadja a  két hirdető megszokott (a szolárium esetében kirívó) színeit. Sokkal inkább a téma gondolkoztatott el.

Előbarnulási kedvezmény. Ezt a kifejezést Kazinczy is megirigyelhetné, a mögötte lévő ajánlat, pedig egészen újszerű. A hirdetés tulajdonképpen egy olyan árukapcsolást takar, amely esetében felajánlják, ha valaki szolárium bérletet vesz és az adott irodával utazik, akkor visszakapja a szoli bérlete árát.

Őszintén szólva, nem járok szoláriumba, így fogalmam sem volt, milyen bérletárak lehetnek, úgyhogy kicsit utánanéztem a dolognak és teljesen meglepő adatokat találtam. Lehet kapni bérletet 5000–től 40 000 forintig, ez utóbbi 600 perc „barnulásra” jogosítja fel tulajdonosát.

Kisebb számításokat végeztem az akció költséghatékonyságát illetően. Ahhoz, hogy valami komolyabb kedvezményt kaphassak a nyaralásom árából és még előbarnulásnak is nevezhessem, belekalkulálva az akció időtartamát ( kb. 100 nap), minden nap 6 percet kéne „süttetnem” magam a csövek alatt. Ezek után valószínűleg nem is kéne napra mennem, mert olyan barna lennék. Ugyanakkor ezt már nem is nevezném előbarnulásnak, sokkal inkább előrákosításnak.

Vajon ér ennyit az egész?

 

Címkék: utazás nyár kedvezmény bérlet szolárium előbarnulás kiwisun tensi

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr891233705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eurOP · http://www.eupalyazat.blog.hu 2009.07.08. 10:57:23

ilyen rossz időben amúgy nem rossz az előbarnulás, de mondjuk az, h az utazásából levonjuk a bérlet árát..?

simán meg lehet csinálni, h pont a bérlet árával magasabbra teszik alapban az utazás árát, és akkor abból adni kedvezményt az nem egy nagy akció, uaott vannak bevételi oldalon

nulacka 2009.07.08. 11:43:41

Engem abszolút nem motivál, hogy gyorsan elrohanjak szolizni, csak azért, hogy néhány ezerrel olcsóbb legyen.
Amúgy meg tényleg az lehet, hogy eleve drágábban adják az utakat...

Szappan 2009.07.08. 11:56:12

nem olyan rossz ötlet ez! a fehérbőrűek "melegíthetnek" és nem fognak olyan gyorsan leégni a tunéziai nap alatt. hazatérve pedig lehet tartani a formát

Kentetsu 2009.07.08. 11:56:31

Elég sokan igénybe vették ezt a kedvezményt,főleg csepel,nyócker és a kilenc bizonyos területein.Csak sajnos az agyuk is kisült tőle :D
süti beállítások módosítása