Kreatív megoldásokról...

 2009.02.19. 16:14

A reklámok körülvesznek. Számos formában és a legelképesztőbb felületeken bukkannak fel. Olykor viccesek, máskor kifejezetten idegesítőek. Lehet őket szeretni, vagy utálni, de azt el kell ismerni, hogy a mindennapi életünk részét képezik.

De vajon mi a jó reklám titka? Milyen formában jelenik meg ez napjaink hirdetéseiben? Milyen újabb és újabb kreatív ötletekkel és megoldásokkal képesek még előállni a szakemberek az adott termék vagy szolgáltatás népszerűsítése érdekében? És ami még fontosabb: hogyan tálalják mindezt számunkra?

Azt a talán merésznek tűnő elképzelést vettem a fejembe, hogy mostantól az utcát járva gyűjtöm, majd bemutatom azokat a plakátokat, hirdetéseket, amelyek választ adhatnak a fenti kérdéseimre. Vagy azért, mert profi alkotások, vagy éppen az amatőr, gyenge eredmény miatt. Az elemzéshez olyan tudományok lesznek a segítségemre, mint

a marketing, a grafológia vagy a pszichológia.


Plakátkészítő vigyázzáá'! A reklámvadászat megkezdődött…

---------------------------------------------------------------------------------------------

Figyeld és fotózd Te is a kreatív megoldásokat, és küldd el e-mailben vagy MMS-ben az alábbi elérhetőségekre:
E-mail: grafterblog@gmail.com
Telefon: +36 70/544 3536

Címkék: reklám pszichológia grafológia grafter

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr63953021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása