A szabadság napja

 2010.10.23. 17:10

Az utóbbi időben idén fordult elő velem először, hogy felfigyeltem az állami ünnepeket hirdető plakátokra. Nem tudom, mindez azért történt-e, mert eddig nem voltak ilyen jellegű hirdetések vagy egyszerűen csak most sikerült olyan minőségű kreatívokkal előállni, amely igazán képes felhívni az emberek figyelmét az október 23-a jelentőségére.

A sárgás-barnás, régisített háttérkép jól visszaadja egyrészt az ősz hangulatát, másrészt olyan melegséget is sugároz, amely a vörös színnel együtt érzékelteti az egykori forradalmi hangulat hevét.

A könnyed vonalvezetésű szöveg jól kifejezi annak tartalmát, a szabadságot. Nyilvánvalóan ezt erősíti szív motívum is, szimbolizálva a belső felszabadultság érzését.

Azt gondolom, az ünnepi plakátsorozat mind színeiben, mind képi világában és szövegében méltó az ünnep hirdetésére, pozitív életérzést, szabadságot sugároz, biztatva arra, hogy igenis legyünk büszkék nemzetünkre.
 

Címkék: ünnep szabadság 23 október

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr152393404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siófoki35 2010.10.26. 22:45:51

Lyukas közepű osztrák zászlót lenget az emberke a szív tetején. Amúgy szép plakát.
süti beállítások módosítása