Csak a Fidesz?

 2010.03.18. 19:11

A hosszabb pihenő után mindjárt egy nagyon aktuális témával szeretnék indítani, nevezetesen a választási kampánnyal és annak anyagaival.

Vegyük sorra milyen kreatívokkal rukkoltak elő a pártok 2010-ben.
Kezdjük a Fidesszel!

Bár a kampány elején megjelent plakát elég kaotikusnak és amatőrnek bizonyult, bármennyire is támadták a pártot, hogy a Coca-Colától lopta a szlogent, szerintem ez a legkisebb probléma volt. Úgy is fel lehetett fogni, hogy egy részlet a Nemzeti dalból, ami kifejezi a nemzeti létet és a tettre való buzdítást. Összességében nem éreztem a szöveg káros hozadékát.

A legújabb plakátsorozat viszont felülmúlja a párt négy évvel ezelőtti próbálkozását. Akkor a negatív kampánnyal riasztották el lehetséges szavazóikat, most a szlogen is elég lehet ehhez.

Hiába a színes képek és a figyelemfelhívó megjelenés. Hiába a jó problémafelvetések, ha a szlogen olyan szintű nagyképűséget és ellenszenvet sugall, ami még a szimpatizánsokban is visszatetszést kelt.

Arról nem is beszélve, hogy a „Csak a Fidesz” jelszó alatt a Fidesz - KDNP párost feltüntetni elég értelmetlen ötletnek tartom.

Szóval itt az idő, csak ezt nem így kellene...

Címkék: kampány a fidesz itt az csak idő

A bejegyzés trackback címe:

https://grafter.blog.hu/api/trackback/id/tr781850417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Udo von Raumschiff · http://udomongya.blog.hu/ 2010.03.19. 01:27:02

Nem tudom, ez a szlogen a Lokinak bejött – természetesen „Csak a Loki!” formában. Kupagyőzelem, BL-főtábla, ilyesmi.

Ráadásul a biztos listaállítók közül tényleg csak a Fidesz kormányképes per pilla...

a_tom 2010.03.21. 08:51:36

Jól értem hogy egypártrendszert szeretnének? :)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.22. 16:17:39

vártam már az új postot:D

nekem az a bajom ezekkel, -politizálás nélkül- hogy az 'itt az idő' -höz legszívesebben mögé rajzolnék egy WC feliratot, vagy mellé tennék egy kaszást..
merthogy 1,5hónapja indult ez a kampányuk,akkor mégis mire volt itt az idő?
még most sincs itt..

a másik meg'csak a Fidesz'
ide ha eléírom,hogy 'ki tehet róla?'..
süti beállítások módosítása